Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni

Te ajut să-ți creezi cu încredere propriile modele unice de cosmetice stabile și eficiente în 5 luni

STUDII DE CAZ

Testimonial -Marcela Calcan

Testimonial -Anca Madalina Giurgiu

Testimonial-Ioana Dolejska

Testimonial - Anne-Marie Ieremie
Este pentru tine această oportunitate?

Hai să vedem!


 • Dacă bănuiești că produsele tale nu sunt corect realizate


 • Dacă nu mai vrei să-ți mai cumperi niciodată produse de ingrijire a pielii și părului din comerț pentru că sunt pline de chimicale


 • Dacă urăști să pierzi timp și bani pentru a eșua cu succes în încercările de a crea produse cosmetice potrivite nevoilor tale


 • Dacă vrei să formulezi produse eficiente, de calitate profesională


 • Dacă vrei să poiectezi produse care rezolvă o anumită problemă sau se potrivesc unui anumite nevoi

 • Dacă îți dorești să îți infuzezi produsele cu valorile și convingerile tale și să le imprimi cu adevărat cu cel mai înalt sine autentic


 • Dacă vrei să știi cum să ajungi la clienții ideali și să-ți pui produsele în mâinile lor


 • Daca vrei să afli cum să proiectezi produse pe care clienții le iubesc și doresc să le cumpere din nou


 • Daca vrei să știi cum să-ți alegi nișa, cine este avatarul tău de client


 • Dacă vrei să înțelegi importanța brandingului și a marketingului, să iți găsești publicul țintă și apoi să iți promovezi marca de îngrijire a pielii în rândul acestora


 • Daca vrei să afli cum să îți etichetezi produsele și să respecți reglementările, standardele și legile privind produsele cosmetice


Atunci ce urmează să citești este pentru tine!


Hai să spunem lucrurilor pe nume….

…îți poți formula produsele cosmetice naturale și organice ca un profesionist dacă ai informațiile corecte și dacă urmezi pașii potriviți – în ordinea corectă!Din păcate, mult prea mulți oameni fie nu înțeleg acești pași, fie ordinea lor. Și în final ajung doar să arunce pe fereastră cu timp prețios și cu bani.Mi-am dedicat activitatea din ultimii ani ca să rezolv exact problema asta.


De la cine înveți să-ți formulezi propriile produse cosmetice?

Magda Trandafir

Antreprenor, formulator produse cosmetice organice, autorul celui mai bun program din România dedicat formulării cosmeticelor naturale realizate într-un mod profesional.


În 2017 mi-am descoperit pasiunea pentru produsele cosmetice naturale realizate manual, iar această descoperire a marcat începutul unei călătorii extraordinare.


Ca mamă a trei copii, bunică și soție, am înțeles importanța sănătății și a naturii, iar aceasta m-a inspirat să explorez lumea formulării cosmetice naturale.


Am urmat multiple cursuri de specializare în domeniul produselor cosmetice organice, obținând certificări în tehnici avansate de preparare a cosmeticelor organice de îngrijire a pielii și părului.


Aceste cursuri mi-au consolidat cunoștințele și m-au îndrumat către o abordare profesională și meticuloasă în formularea produselor cosmetice.

Din aprilie 2021 am lansat mai multe ediții de cursuri online pe diferite micro nișe: săpun natural, cosmetice naturale de îngrijire a pielii și cosmetice naturale de îngrijire a părului.


În ultimii 3 ani am ajutat peste 200 de pasionați să învețe să-și realizeze propriile cosmetice naturale în mod corect și eficient, oferindu-le, de asemenea, instrumentele necesare pentru a începe o afacere în acest domeniu fascinant.


La începutul anului 2024, am lansat cu mândrie propria mea linie de produse cosmetice naturale, o realizare care încununează ani de studiu, experimentare și dedicare.


Acum, îmi doresc să împărtășesc această cunoaștere și pasiune cu tine. Am conceput programul premium destinat femeilor care, asemenea mie, doresc să învețe să își formuleze propriile produse cosmetice naturale într-un mod profesional.


Știu cât de confuz și copleșitor poate fi la început, de aceea sunt aici să te ghidez pas cu pas.Pașii pentru a-ți crea produse cosmetice naturale și organice de înaltă performanță

Citește în continuare și o să-nțelegi mai bine ca niciodată cum poți ajunge TU să-ți creezi cu încredere propriile modele unice de cosmetice naturale, stabile și eficiente

Sunt 7 pași și ți-i descriu pe fiecare detaliat.

Sper să acorzi o atenție sporită rândurilor care urmează.


PASUL 1- Structura și fiziologia pielii și părului

Când încerci să faci produse naturale și organice este important să ai cunoștințe bune despre piele, păr și scalp și despre modul în care interacționează cu produsele cosmetice naturale și organice de îngrijire și despre ceea ce au nevoie pentru a rămâne sănătoase.


Dacă ar trebui să înveți singură, probabil ai căuta informații pe internet...


În acest scenariu am fost și eu, ca majoritatea realizatorilor de produse cosmetice, nu am dat importanță structurii pielii și părului atunci cand realizam produse cosmetice naturale.

Singurele mele cercetări pe internet erau în găsirea unor rețete. Astfel că ceea ce realizam eu ori nu era corect, ori nu se potrivea nevoilor pielii și părului meu.


Nu știam că fără cunoștințe despre piele și păr...e ca și cum ai formula produse legată la ochi.


Dacă nu ai cunoștințe despre piele și păr...​


Cum poți să-ți adaptezi corect produsele pentru a se potrivi unui anumit tip de piele sau tip de păr?​

Cum poți să alegi în mod deliberat ingredientele potrivite?​

Cum poți să creezi produse potrivite nevoilor, dorințelor și preferințelor tale?


Dar există o metodă corectă de a începe să formulezi produse cosmetice de înaltă performanță...


Înțelegerea structurii, fiziologiei și nevoilor pielii și părului este fundamentală pentru dezvoltarea unor formulări solide.

​ ​Astfel vei ști să-ți adaptezi corect produsele pentru a se potrivi unui anumit tip de piele sau păr​.REȚINE
 • Uleiurile pătrund în piele la viteze diferite. Cu cat un ulei este mai saturat, cu atât pătrunderea acestuia în piele este mai lentă.
 • Compoziția chimică a uleiurilor și unturilor determină rata de absorbție a acestora. Ratele de penetrare sunt, de asemenea, legate de dimensiunea și greutatea acidului gras care compun acel ulei special. Cu cât uleiul este mai saturat, cu atât este mai lent.
 • Penetrarea pielii poate fi de la 5 la 10 ori mai mare pe față și pe scalp decât în ​​altă parte a corpului.
 • Ph-ul părului este puțin mai acid, unii cercetători stabilindu-l până la 3,7. Din acest motiv, produsele de îngrijire a părului cu o valoare a pH-ului cuprinsă între 3,5 și 5.5 sunt considerate ca fiind ideale pentru păr.

Pasul 2- Cum să alegi ingredientele potrivite

Când încerci să faci produse naturale și organice este important să ai cunoștințe bune despre ingredientele cosmetice și despre modul în care interacționează în produsele cosmetice naturale și organice de îngrijire.


În scenariul în care înveți singură cum să-ți realizezi produsele cosmetice...


... cauți rețete pe bloguri, YouTube, grupuri pe rețelele de socializare.


Faza este că acele rețete au sau conțin :


❌măsurători mixte( grame, mililitri, picături, lingurite etc)


❌niveluri nesigure ale anumitor ingrediente


❌sunt fără emulgator în emulsii (sau doar ceară de albine)


❌ fără conservanți (sau antioxidanți folosiți ca și conservanți)


❌fără cantitatea necesară de conservanți( câteva picături )


❌ metode proaste


❌lapte proaspăt sau suc de fructe


❌instrucțiuni limitate


❌prea mult ulei esențial etc


Adevărul este că...

… a învăța să faci produse cosmetice naturale și organice nu înseamnă să te joci cu ingredientele din bucătărie. Este vorba despre înțelegerea ingredientelor cosmetice


Dar dacă...


... începi să studiezi fiecare ingredient în parte, vei descoperi o gamă de ingrediente naturale superbe pe care să le utilizezi în produsele tale.


Înveți metoda corectă de a proiecta și realiza propriile produse cosmetice și nu vei mai urma orbește rețetele altora


Astfel vei putea realiza produse adaptate nevoilor și preferințelor tale.
REȚINE
 • Uleiurile și unturile vegetale sunt emolienți și sunt utilizate pe scară largă în cosmetică pentru a trata o gamă de afecțiuni ale pielii și scalpului: ca anti-îmbătrânire, antiinflamatoare, anti-microbiene și agenți de hidratare, printre multe alte proprietăți.
 • Hidrolatele sunt considerate pe scară largă ca fiind sigure pentru utilizare pe piele și păr fără a avea efecte secundare.
 • Apa potabilă conține minerale și va interfera cu unele dintre ingredientele tale. Acesta este motivul pentru care folosim apă distilată la realizarea produselor cosmetice naturale.
 • Uleiurile esențiale sunt utilizate în diluții scăzute- 0,1-3%


PASUL 3- Proiectarea și realizarea produselor anhidre

Produsele anhidre pot fi:

-Mai ușor de făcut

-Mai ieftin de testat


În scenariul în care înveți singură cum să-ți realizezi produsele cosmetice...


Lucrul cu unturile poate fi un coșmar pentru un formulator!

Granulozitate, o textură aspră, culoarea neuniformă și chiar ulei separat deasupra untului sunt doar câteva posibile catastrofe de formulare pe care le-ai putea experimenta în laboratorul tău.


Dar tu ai pornit pe o cale mai bună


Afli care este temperatura optimă pentru încălzirea și știi din ce ingredinete se formulează produsele anhidre.


Așa că începi să formulezi cele mai eficiente balsamuri, unguente, unturi de corp, uleiuri de masaj, seruri faciale uleioase si multe altele

REȚINE
 • Produsele anhidre sunt făcute in general cu uleiuri, unt și ceară și prin urmare, nu pot conține ingrediente solubile în apă, deoarece acestea nu se vor amesteca cu uleiurile. ​
 • Produsele anhidre pot conține ingrediente solubile în ulei, cum ar fi uleiurile purtătoare, vitamina E (un antioxidant) și uleiurile esențiale.​

PASUL 4- Formularea și realizarea produselor de îngrijire a pielii

Există două proceduri principale pentru emulsificare: proces la cald și proces la rece.


În scenariul în care înveți singură cum să-ți realizezi produsele cosmetice...


...nu știi care este diferența dintre procesele de fabricare, nu găsești nicăieri o explicație. Așa ca adaugi fazele așa consideri tu sau așa cum ai găsit pe internet. De obicei apa peste ulei.


Ce face diferența dintre cosmeticele „normale” și cele de înaltă performanță?


...ceea ce găsești pe internet, aia realizezi sau ți-ai dori să realizezi. Cumperi toate ingredientele, dar tu nu șii ceea ce faci....doar copii rețete.


Nu îndrăznești să schimbi vreun ingrediente pentru că nu știi cu ce sau dacă produsul ar ieși la fel.


Dacă nu cunoști rata de penetrare a uleiurilor alese sau nu știi care sunt ingredientele de mare performanță , s-ar putea sa creezi un produs care nu funcționează așa cum ar trebui.
Dar tu urmezi pașii corecți...


... și afli ingredientele cheie și pașii importanți pentru formularea unei emulsii de succes.


Apoi începi formularea unor emulsii profesionale, din ingredientele alese de tine.


REȚINE
 • Cele două tipuri principale de emulsii sunt apa-în-ulei și uleiul-în-apă. Acestea sunt prescurtate ca W / O și O / W.
 • O emulsie, prin definiție, este o dispersie a două lichide complet nemiscibile unul cu altul, care este posibilă prin utilizarea unui emulsifiant.
 • Cuvântul cosmeceutic descrie un produs care este la răscruce între un produs cosmetic și un produs farmaceutic. ​
 • O formulă este scrisă în procente ( %) mai degrabă decât în ​​grame, mililitri sau linguri, cești, picaturi( uleiurile esentiale, conservant) sau orice altceva. Acest lucru permite acuratețea și consistența și înseamnă, de asemenea, că poți crea cu ușurință loturi mari (sau mici), în funcție de câte produse dorești să faci. Odată ce te obișnuiești să vezi formule în % și să lucrezi în acest fel, va fi destul de simplu.

Testimoniale


PASUL 5- Proiectarea și realizarea produselor de îngrijire a părului


Șampoanele sunt acum cele mai utilizate produse de îngrijire personală după volum – jumătate din piata totala de ingrijire a parului este reprezentata de șampoane.


Balsamurile organice de păr merg dincolo de simpla concentrare asupra​
aspectului și senzația părului. Balsamurile organice urmăresc să ofere ingrediente active pentru păr și scalp. ​


Produsele de styling reprezintă 10-15% din totalul anual de produse de îngrijire a părului, anumite țări precum SUA și Marea Britanie mai aproape de 20%. Produsul de styling poate avea dublă funcționalitatea -de a menține părul, în timp ce hrănește părul și scalpul.​


În scenariul în care înveți singură cum să-ți realizezi produsele cosmetice...

... cauți rețete pe bloguri, YouTube, grupuri pe rețelele de socializare


Nu ai cunoștințe despre păr și scalp și despre modul în care interacționează cu produsele de îngrijire a părului.​


Deși multe surse online oferă rețete DIY cu cele mai bune intenții, majoritatea acestor rețete sunt nesigure și/sau ineficiente. ​

Chiar dacă ingredientele arată și sună foarte naturale sau folosesc ingrediente familiare - chiar și ingrediente pe care le-ai putea recunoaște din produsele de îngrijire a pielii, multe dintre aceste ingrediente nu sunt eficiente pentru curățarea sau condiționarea părului și pot fi foarte dăunătoare pentru păr.​


Dar tu urmezi calea corectă...


... și studiezi caracteristicile diferitelor tipuri de păr și despre cum să îți personalizezi formulările pentru a se potrivi nevoilor lor​.


Astfel vei ști cum să îți alegi ingredientele, să înțelegi funcția, proprietățile și beneficiile pe care le au asupra părului.​
REȚINE
 • Ingredientul esențial dintr-un șampon care îndeplinește funcția de a îndepărta murdăria și grăsimea de pe păr, precum și produsele de coafat se numește surfactant. Deci, fără un surfactant, un șampon sau orice alt produs de curățare cu spumă pur și simplu nu va funcționa.
 • Surfactanții naturali sunt blânzi, biocompatibili, biodegradabili și ecologici , agenţi de spumare care se obţin din natură sau prin utilizarea de materii prime regenerabile pentru sinteza acestora.


Testimoniale


PASUL 6- Reglementari cosmetice


Este important să înțelegi elementele de bază ale legislației cosmetice înainte de a putea începe să faci sau să vinzi produse cosmetice naturale și organice.


În scenariul în care înveți singură cum să-ți realizezi produsele cosmetice și te gândești la linia ta de produse cosmetice naturale și organice...


...poate găsești informații despre realizarea cosmeticelor naturale, însă detalii despre ceea ce este necesar ca să-ți poți fabrica și vinde legal produsele, mai deloc.


Doar pentru că vinzi un produs prin intermediul unui site web nu înseamnă că nu trebuie să respecți reglementările internaționale ale țării în care vinzi.


În plus, este responsabilitatea ta să rămâi la curent cu toate schimbările din legislație din regiunea în care locuiești.


Dar dacă aplici metoda mea...


După cum îți poți imagina, majoritatea țărilor au propriile lor reglementari la produse cosmetice și toate diferă ușor. Vei analiza legislația globală privind produsele cosmetice, care acoperă 48 de țări diferite.


Astfel vei ști cum să faci legal marca ta naturală și organică de înfrumusețare

REȚINE
 • Cele mai dure reglementări în lume sunt cele din Marea Britanie, UE și țările din Asia de Sud-Est.
 • Deși multe dintre aceste reglementări par oneroase și birocratice, sunt acolo dintr-un motiv foarte important: pentru siguranța consumatorului.
 • Când vă finalizați formulările există două teste foarte importante care vor trebui efectuate pe aproape toate produsele cosmetice: testarea stabilității si testarea provocării microbiene

PASUL 7- Găsește-ți nișa

BEAUTY BUSINESS SKILLS

Cosmeticele naturale reprezinta un sector în plină expansiune si mulți antreprenori învață acum cum să înceapă o afacere de produse cosmetice.


Piața globală de frumusețe naturală și organică a fost în valoare de 11,5 miliarde USD în 2018 și este estimată să se dubleze până în 2025, ajungând la o valoare estimată de 23,6 miliarde USD până la sfârșitul lui 2025.


În scenariul în care înveți singură cum să-ți realizezi produsele cosmetice și te gândești la linia ta de produse cosmetice naturale și organice...


Când îți lansezi propriul brand de frumusețe este foarte tentant să încerci să faci o gamă care să se potrivească tuturor: pentru toate tipurile de piele, pentru fiecare grupă de vârstă, femei, barbati, adulți si copii în speranța de a atrage mai mulți oameni, în speranța de a face mai multe vânzări.​

Dar dacă aplici metoda mea...


...vei învăța cum să iți găsesti nișa potrivită pentru tine și afacerea ta.


Realitatea este că mai bine să te specializezi și să creezi un brand de nișă. In acest fel nu numai că vei ieși în evidență într-o piață aglomerată de produse de frumusețe , dar vei atrage și urmăritori loiali care au nevoie exact de ceea ce oferă produsele tale.​

REȚINE
 • „Natural” și „Organic” nu mai sunt nișe în industria frumuseții.​
 • Amintește-ți că marketingul este despre targhetare și dacă te duci si te adresezi tuturor, cum vei putea să țintești publicul corect?

Deci dacă recapitulăm…

…tot ce trebuie să faci este să înveți despre:

 • Structura și fiziologia pielii și părului
 • Cum să alegi ingredientele potrivite
 • Proiectarea și realizarea produselor anhidre
 • Formularea și realizarea produselor de îngrijire a pielii
 • Proiectarea și realizarea produselor de îngrijire a părului
 • Reglementari cosmetice
 • Găsirea nișei, BEAUTY BUSINESS SKILLS

Acum, există câteva metode de a crea produse cosmetice naturale și organice de înaltă performanță

Poți continua singură , dar această variantă cel mai probabil nu va funcționa, deoarece:❌Informațiile despre realizarea produselor cosmetice naturale găsite în online sunt adesea incorecte.


❌Blogurile și videoclipurile YouTube sunt create de persoane necalificate, dar care oferă informații inexacte și practici nesigure.


❌Poți căuta informații pe Google, Pinterest, Instagram, Facebook, YouTube și TikTok - vei găsi informații incomplete, mai multe întrebări și… a pune totul cap la cap este pur și simplu imposibil.


Poți face o mulțime de cursuri gratuite - chiar pe ale mele!

Dar, aceste informații gratuite nu îți oferă niciodată o imagine completă.


Abilitățile necesare sunt atât de specifice, încât îți va lua câțiva ani să devii competentă fără niciun ajutor (ca să nu mai zic că atunci când te blochezi la ceva, ești pe cont propriu).


După câțiva ani în care nu vei evolua, vei rămâne doar cu frustrări, fără rezultate, în loc să-ți creezi cu încredere propriile modele unice de cosmetice naturale, stabile.Sau poți lucra alături de mine în programul Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice de la A la Z ca un profesionist și să obții rezultate în câteva luni.


Te ajut de la A la Z, lucrezi cu mine într-un program premium care are...


✅ Toate metodele și practicile corecte

✅ Teoria esențială și răspunsurile la întrebările tale

✅ Instrucțiuni, ghiduri și videoclipuri demonstrative

✅ Informații actualizate despre ingrediente

✅ Rețete și formulări scrise corect

Informații să dezvolți o afacere cu cosmetice creându-ți propria gamă de produse unice, naturale sau organicePentru cine este programul

Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni

Din nou, acest program este pentru pasionații de produse cosmetice naturale și organice care doresc să formuleze produse stabile și eficiente, de calitate profesională, dar care nu pot găsi o metodă care să îi ducă acolo

Testimoniale


Așadar, cum funcționează totul?

Hai să trecem pas cu pas prin cele 7 etape


1. Structura și fiziologia pielii și părului


Majoritatea celor care doresc să-și realizeze propriile produse cosmetice naturale și organice nu consideră importantă această bază de pornire. Sunt interesați doar să găsească acea formulă care să le satisfacă nevoile pielii sau a părului.


Dar în programul Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni înveți din start despre structura și fiziologia pielii și părului și despre cum să îți personalizezi formulările pentru a se potrivi nevoilor lor.


În felul acesta vei putea crea produse care ajută la combaterea unei anumite afecțiuni ale pielii sau scalpului.


2. Cum să alegi ingredientele potrivite


La acest pas se blochează cei mai mulți și se opresc.


Cu sute, dacă nu mii de ingrediente din care să alegi, uneori devine copleșitor să știi pe care să le alegi pentru produsele tale.​

Tenul tău are anumite nevoi, părul tău de asemenea.


În programul Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni vei învăța că cercetarea ingredientelor te va ajuta să găsești cele mai bune extracte botanice, ingredientele funcționale și modalitatea optimă de a le adăuga în formulă. ​


Vei avea acces la o bibliotecă plină cu ingrediente, calitățile lor, procentele minime și maxime care se folosesc în produsele cosmetice de calitate profesională.


Probabil că ai anumite preferințe (preferințe și antipatii) când vine vorba de produse. De exemplu, iubești parfumurile florale sau urăști mirosul medicinal al arborelui de ceai. Îți plac balsamurile de curățare și nu-ți plac loțiunile de curățare.


Atunci când iți proiectezi propriile produse, poți lua în considerare atât nevoile, cât și preferințele pentru a-ți crea produsul IDEAL!


3. Proiectarea și realizarea produselor anhidre

Deși sunt produsele cele mai ușor de realizat, multe pasionate întâmpină dificultăți privind granulozitatea și textura cosmeticelor anhidre.


În programul Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni vei învăța în primul rând cum să formulezi un produs cosmetic în procente și apoi să o transformi în grame.


Vei învăța apoi de ce trebuie incalzite uleiurile și unturile și cum fazele de încălzire și răcire sunt atât de importante pentru a evita defectele optice, schimbarea culorii și instabilitatea generală a produsului anhidru.

4. Formularea și realizarea produselor de îngrijire a pielii


Multe pasionate de cosmeticele naturale care eșuează în realizarea emulsiilor nu știu care sunt emulsifianții și cantitatea necesară, nu înțeleg cum și în ce ordine se amestecă fazele, când se adaugă diferite ingrediente sau ce ingrediente să folosească.


În programul Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni vei învăța care sunt diferențele dintre emulsifianții naturali și cei sintetici și cum să lucrezi cu ei.Înveți care sunt fazele unei emulsii, despre vâscozitatea unei emulsii precum și care este temperatura minimă necesară pentru incalzirea ingredientelor pentru a obține o emulsie stabilă și eficientă.


5. Proiectarea și realizarea produselor de îngrijire a părului


Când vine vorba de produse pe care le aplici pe păr, pe scalp sau pe piele, să ai pH-ul adecvat este incredibil de important. Dar, este adesea trecut cu vederea, mai ales în rețetele DIY.


Dacă vrei să fii sigură și să formulezi produse de îngrijire a părului care se încadrează într-un interval rezonabil de pH trebuie să înțelegi că părul nu se poate repara singur, așa cum o face pielea sau nu se poate vindeca de daunele rezultate din produse prea acide sau prea alcaline.


În programul Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni vei învăța care este ph-ul părului și al scalpului și cum să formulezi produse adecvate.


Vei afla care este funcția principală a șamponului, cum funcționează șamponul și tipurile de șampon disponibile.


Înveți care este structura tipică a unei formule de balsam, tipurile de ingrediente utilizate și funcția acestora, precum și ce factori trebuie să iei în considerare atunci când alegi ingredientele.


Vei afla despre produsele de styling, cât și cele de netezire – formulări care îți vor menține părul în formă sau formulări care vor netezi părul pentru a-i oferi strălucire și protecție, dar și ingredientele organice pentru styling.


6. Reglementari cosmetice

Este important să înțelegi elementele de bază ale legislației cosmetice înainte de a putea începe să faci sau să vinzi produse cosmetice naturale și organice. Majoritatea realizatoarelor de produse cosmetice nu cunosc reglementările cosmetice.


Doar pentru că ești o afacere artizanală nu te scutește de conformarea legală. Orice afacere, oricât de mică, trebuie să se conformeze Legii.


În programul Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni vei învăța despre bunele practici de fabricație, testele de siguranță, documentația de siguranță obligatorie.


Vei învăța despre cerințele de etichetare din întreaga lume(UE, SUA, Canada, Australia și altele)


Vei descoperi câteva modalități prin care iți poți „pre-testa” produsele acasă pentru probleme microbiologice și de stabilitate, înainte de a le trimite la laborator.


Vei învăța cum să interpretezi ceea ce doresc clienții tăi pentru a-ți face propria strategie de marketing


7. Gasește-ți nișa

Când îți lansezi propria afacere cu cosmetice este foarte tentant să încerci să faci o gamă de produse pentru a se potrivi tuturor.


Realitatea este că mai bine să te specializezi și să creezi un brand de nișă. In acest fel nu numai că vei ieși în evidență într-o piață aglomerată de produse de frumusețe , dar vei atrage și urmăritori loiali care au nevoie exact de ceea ce oferă produsele tale.​


În programul Cum să creezi produse cosmetice naturale și organice pentru tine sau pentru a lansa o afacere de succes in 5 luni vei învăța că găsirea nișei implică analizarea unei nevoi de pe piață și crearea de produse care să vizeze această nevoie și oamenii cu această nevoie​.


Cu ajutorul brandingului și a marketingului vei învăța cum să iți faci remarcate produsele, să iți găsesti publicul țintă și apoi să iți promovezi marca de produse naturale și organice în rândul acestora.


Înțelegi cum ajungi alături de mine să-ți creezi cu încredere propriile modele unice de cosmetice naturale, stabile și eficiente in 5 luni?


Iată ce se va întâmpla când vei lucra cu mine:

 • O să fii capabilă să-ți formulezi propriile produse cosmetice naturale și organice, cu sprijin, ghidare și resursele de care ai nevoie.​
 • Vei înțelege știința de a face produse sigure și stabile.​
 • Vei știi să poiectezi produse care rezolvă o anumită problemă sau se potrivesc unui anumite nevoi​
 • Vei ști cum să proiectezi produse pe care clienții le iubesc și doresc să le cumpere din nou.​
 • Te vei face remarcată și vei fi percepută ca expertă în acest domeniu ​
 • O să te simți împlinită și fericită că poți face ceea ce-ți place fără să te îngrijorezi ca produsele tale nu sunt corect realizate​

Testimoniale

Fă chiar acum primul pas

 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lorem ipsum dolor sit amet